Design

Changing Room Refurbishment

Client: Aberdeen Football Club

Project: Changing Room Refurbishment

Location: Aberdeen

North Group was approached by Aberdeen Football Club to refurbish their home dressing room at Pittodrie Stadium. These facilities had not been updated for quite some time and the client’s brief specified a contemporary solution for 22no. changing bays, that were comfortable and practical for the players and staff.

The scope of works involved a complete package, with North Group providing concept and detailed design, manufacturing within our workshop facilities and the installation.

To achieve a higher level of comfort for the players, each bay has dividers, upholstered seat pad, a personal safe and USB ports for charging of smart devices. Aberdeen Football Club colours were used throughout and each bay had a vinyl print of the appropriate player on the back panel.

The project was completed in four weeks, ahead of schedule and within budget.